• Direct van de kweker

  • Gratis levering vanaf €350,-

  • Veilig betalen

  • Kies zelf uw leverdag

  • Direct van de kweker

  • Gratis levering vanaf €350,-

  • Veilig betalen

  • Kies zelf uw leverdag

Verzenden & retourneren

Uw haagplanten in topconditie bij u thuis bezorgd?

Bij HaagEnzo willen we niet dat u teveel betaalt voor het verzenden van uw haagplanten, maar wel dat uw haagplanten in goede conditie bij u aankomen. Dit omdat u investeert in een mooie haag waar u jaren veel plezier van wilt hebben.

Verzenden

Nadat u uw winkelwagentje heeft gevuld op de website met de planten van uw keuze, gaat u verder naar het stukje afrekenen. Vervolgens vult u daar alle factuurgegevens in en kiest u uw bank. Zo kunt u gemakkelijk de bestelling plaatsen en direct afrekenen. Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, worden de haagplanten vers uit de grond gehaald en gereed gemaakt voor verzending. Op de site van HaagEnzo worden de verzendkosten nader gespecificeerd.

Retourneren

Op de pagina ‘Herroepingsrecht’ van HaagEnzo is een modelformulier voor de herroeping van producten geplaatst. Indien de wederpartij een beroep wenst te doen op zijn herroepingsrecht dan kan hij zijn recht van herroeping inroepen conform het op het herroepingsformulier voorgeschreven wijze. Nadat de wederpartij kenbaar heeft gemaakt dat hij gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht dient hij de producten retour te zenden, bij voorkeur in de originele verpakking. De wederpartij is verplicht om de geleverde producten in goede staat retour te zenden. Indien er schade ontstaat als gevolg van de retourzending is de wederpartij gehouden deze schade aan HaagEnzo te vergoeden.

De kosten van de retourzending komen voor rekening van de wederpartij.

HaagEnzo spant zich er voor in om binnen veertien (14) dagen na het inroepen van het herroepingsrecht de reeds betaalde bedragen retour te storten. Een retourbetaling wordt pas uitgevoerd na ontvangst van de retour gezonden producten op het door HaagEnzo opgegeven adres. Levering van producten vindt plaats aan het door de wederpartij opgegeven adres.

Via WhatsApp
Voeg +31619964501 toe aan WhatsApp,
wij antwoorden snel!