• Direct van de kweker

  • Gratis levering vanaf €350,-

  • Veilig betalen

  • Kies zelf uw leverdag

  • Direct van de kweker

  • Gratis levering vanaf €350,-

  • Veilig betalen

  • Kies zelf uw leverdag

Assortiment haagplanten

Bent u op zoek naar een betaalbare haagplant die bovendien een natuurlijke uitstraling heeft en u elk seizoen weer verrast? U geniet jarenlang van een prachtig mooie en verzorgde tuin met de kwaliteitsplanten van HaagEnzo. Kies voor een haagplant bij HaagEnzo! Kwaliteit haagplanten: Beuk, Cipres, Hulst, Prunus (Laurier), Photinia, Taxus en de Conifeer (Thuja). Ontdek het aanbod en bestel eenvoudig en snel uw haagplanten.

Haagplanten bestellen bij HaagEnzo.nl

Haagplaten koop je eenvoudig en snel op haagenzo.nl. Planten worden tot aan de deur geleverd middels onze betrouwbare transporteur. Een groot voordeel bij HaagEnzo is dat u zelf uw levermoment/ leverdag bepaald. Al onze haagplanten worden rechtstreeks geleverd van de kweker.

HaagEnzo: Dé specialist in haagplanten

Voor advies en/of hulp bij het vinden van uw favoriete haagplant, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Neem contact met ons op en wij zullen u niet alleen voorzien van deskundig advies en topkwaliteit planten, we leveren uw bestelling op verzoek ook af op de door u gewenste locatie in heel Nederland. Deze unieke transportservice kunnen we u aanbieden dankzij de goede samenwerking met een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het transporteren met planten op pallets. Hiermee leveren we grote en kleine bestellingen snel bij u af. Dus ook voor het transport van uw bestelling kunt u rekenen op onze service.

Kwaliteit planten met garantie voor beste prijs

Rechtstreeks van het land
Altijd vers uitgegraven

Gegarandeerd hele jaar
door kwaliteit planten

Mogelijkheid om in pot
of kluit te bestellen

Bezorging van de planten in
Nederland & België 

Altijd hulp, tips en advies
van onze haag experts

Hulp & Advies

Vraag het HaagEnzo de haagspecialist. Wij adviseren u graag de juiste haagsoort.

Via WhatsApp
Voeg +31619964501 toe aan WhatsApp,
wij antwoorden snel!