• Direct van de kweker

  • Gratis levering vanaf €350,-

  • Veilig betalen

  • Kies zelf uw leverdag

  • Direct van de kweker

  • Gratis levering vanaf €350,-

  • Veilig betalen

  • Kies zelf uw leverdag

Assortiment haagplanten

Bent u op zoek naar een betaalbare haagplant die bovendien een natuurlijke uitstraling heeft en u elk seizoen weer verrast? U geniet jarenlang van een prachtig mooie en verzorgde tuin met de kwaliteitsplanten van HaagEnzo. Kies voor een haagplant bij HaagEnzo! Kwaliteit haagplanten: Beuk, Cipres, Hulst, Prunus (Laurier), Photinia, Taxus en de Conifeer (Thuja). Ontdek het aanbod en bestel eenvoudig en snel uw haagplanten.

Haagplanten bestellen bij HaagEnzo

Haagplaten koop je eenvoudig en snel op haagenzo.nl. Planten worden tot aan de deur geleverd middels onze betrouwbare transporteur. Een groot voordeel bij HaagEnzo is dat u zelf uw levermoment/ leverdag bepaald. Al onze haagplanten worden rechtstreeks geleverd van de kweker.

HaagEnzo: Dé specialist in haagplanten

Voor advies en/of hulp bij het vinden van uw favoriete haagplant, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Neem contact met ons op en wij zullen u niet alleen voorzien van deskundig advies en topkwaliteit planten, we leveren uw bestelling op verzoek ook af op de door u gewenste locatie in heel Nederland. Deze unieke transportservice kunnen we u aanbieden dankzij de goede samenwerking met een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het transporteren met planten op pallets. Hiermee leveren we grote en kleine bestellingen snel bij u af. Dus ook voor het transport van uw bestelling kunt u rekenen op onze service.

Direct kopen van de haagkweker

Als u bij HaagEnzo uw haagplanten besteld weet u dat zeker dat u voor kwaliteit gaat en een stuk voordeliger uit bent. Omdat onze planten direct van de kwekerij door naar u als klant gaan,  kunnen wij ze voor een scherpe prijs aanbieden.

Op het moment dat wij uw bestelling ontvangen, worden de haagplanten vers uit de grond gehaald. Waardoor ze direct daarna gereed gemaakt worden voor transport en bij u afgeleverd worden.

Vers uitgegraven uit onze eigen grond

De start van het teeltproces begint bij een haagplantje van 25 centimeter. Deze worden op afstand uitgeplant. Waarna ze elk jaar worden rond gesnoeid voor een goede kwaliteit.

Om een goed wortelstelsel te krijgen aan elke plant, worden na 2 jaar de wortels doorgestoken. Om vervolgens na 3 jaar een haagplant te hebben van ongeveer 1 meter. Dat is ook het moment om de eerste haagplanten te kunnen gaan leveren, vers vanuit onze eigen grond.

Speciaal transport voor planten

Wij zorgen dat de haagplanten vanuit de grond direct op pallets komen te staan voor de levering. Wij werken samen met een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoeren van pallets.

Zo weten we zeker dat de haagplanten in perfecte staat blijven. Via deze weg zijn de planten snel bij de klant waardoor ze geen kans van uitdroging hebben.

Via WhatsApp
Voeg +31619964501 toe aan WhatsApp,
wij antwoorden snel!